Se alle vores hold »

Kørekort til bil

Det er vigtigt for mig at ALLE mine elever får de bedste muligheder for at blive gode bilister, der kan færdes sikkert rundt i trafikken. Jeg har derfor forholdsvis små hold, for at sikre at du som elev, kan føle dig set og hørt og mødt !

Når du tager kørekort første gang, vil du et langt stykke hen af vejen, følges med det hold du starter med. Efter få gange teori, er det en forudsætning at vi kommer ud at køre i skolevognen, og øver det vi har gennemgået i teoriundervisningen.

Din undervisning skal som minimum indeholde:

  • ​4 lektioner på manøvrebane (kravlegård)
  • ​29 lektioner i teori
  • ​4 lektioner på køreteknisk anlæg (glatbane og køreteknik)
  • ​16 lektioner i skolevognen i kørsel på vej

    *1 lektion er 45 minutter​
  • Det er dog helt normalt at de fleste vil have behov for yderligere lektioner i kørsel på vej inden de er klar til at bestå køreprøven, og komme ud og køre i trafikken på egen hånd.


Undervisningsforløbet​
Det er vigtigt at du deltager i undervisningen. Under hele forløbet må du højst være fraværende i 4 teori lektioner (det svarer til en aftens teori undervisning.)

Førstehjælp​

Det er obligatorisk at alle der tager kørekort for første gang, skal have deltaget i et 8 timers færdselsrelateret førstehjælps kursus.

Hvis du i forvejen har kørekort til traktor eller motorcykel skal du derfor ikke deltage i førstehjælpskurset. Kursusbeviset skal vedlægges ansøgningen om kørekort til politiet.

Vivi er førstehjælps instruktør og underviser på kurser i Ebeltoft.

Tilmeld dig her på vores tilmeldingsside.