Se alle vores hold »

Kørselsforbud

​Hvis du har fået kørselsforbud, skal du aflevere dit kørekort til politiet, sammen med en ny Ansøgning om at erhverve kørekort, vedlagt et vellignende foto, der lever op til de nyeste retningslinjer for foto til kørekort.

Du kan udfylde ansøgningen på Borgerservice, husk at medbringe nyt foto til kørekort og Sundhedskort (Sygesikringsbevis). Send ansøgning og kørekort til politiet.

Du kan først få dit kørekort tilbage, når du har gennemgået Særlig Køreundervisning og bestået en kontrollerende køreprøve. Den særlige køreundervisning kan ikke påbegyndes, før der foreligger en endelig afgørelse om kørselsforbud.

Skyldes kørselsforbuddet spirituskørsel, skal du i stedet for særlig køreundervisning gennemgå et Alkohol og Trafik-kursus.

Du kan påbegynde Særlig Køreundervisning eller ANT kursus når du har modtaget den godkendte Ansøgning retur fra politiet. Ansøgningen og eventuelt ANT kursusbevis skal medbringes når du starter i køreskolen.

Hvis der IKKE er krav om Særlig Køreundervisning, kan du benytte de tilbud vi har til Generhverv hvis du har behov for at repetere teorien inden du går til teoriprøve.

Find et ANT Kursus på www.alkohologtrafik.dk eller på tlf. 78 47 60 11​​​

Særlig Køreundervisning
Hvis du har fået kørselsforbud, skal du gennemføre Særlig Køreundervisning hos en godkendt kørelærer, inden du går til den kontrollerende køreprøve.

Undervisningen skal omfatte mindst 8 lektioner af 45 minutter i teorilokale og mindst 8 lektioner af 45 minutter i skolevogn.
Undervisningen skal strække sig over mindst 8 undervisningsdage.

Tilmelding til Særlig Køreundervisning:

​Du kan tilmelde dig Særlig Køreundervisning ved at tilmelde dig på vores tilmeldingsside her. Tilføj ”Særlig Køreundervisning” i bemærkningsfeltet.

Har du brug for yderligere oplysninger kontakt:

Køreskolen Allin & Amorsen. Teoriundervisning i Havnevej 10A 8400 Ebeltoft.
Tilmelding kan ske her eller hos Vivi Amorsen tlf. ​​​61 10 48 87