Køreskolen Allin & Amorsen

Jeg følger dig, fra start til slut.

I Køreskolen har jeg en målsætning om at give dig en god oplevelse og et godt forløb.​
Jeg er meget bevidst om, at det at tage kørekort er en tillidssag. Det handler ikke kun om at bestå, men også om at blive en tryg, god og sikker billist i mange år frem. Derfor er det mig der underviser dig hele vejen igennem. Du undervises af mig i teori og jeg er din kørelærer i skolevognen.

Teoriundervisningen foregår i Havnevej 10A i Ebeltoft.
I teori gennemgår jeg mundtligt alle emnerne i køreuddannelse og jeg går i gerne i dialog om,, hvordan du bedst udvikler dine kompetencer som fører af en bil. Det er vigtigt at du får en god forståelse af, hvad der forventes af dig som kommende ny billist. Jeg bruger gerne lidt ekstra tid til det.
Teorien strækker sig over 9 uger. En gang om ugen enten mandag eller onsdag fra kl. 18.00-21.00. Afhængigt af om du er på et mandags eller et onsdags hold.

Øvelseskørsel kan foregå i Grenå eller Århus.
Køreprøven foregår i Grenå.

Hvis det er muligt bliver motorvejskørsel en tur til Tyskland.
Det giver en god øvelse i mange forskellige motorvejssituationer. Det kræver at flere elever kan skiftes til at kører, da det er en lang tur. Men jeg bruger gerne den ekstra tid det tager, for at du får mere ud af Motorvejskørslen.​

Når du vil øve hjemme får du adgang til Danmarks største side med køreteori og teoritest.​
Siden indeholder et system der holder øje med dine fremskridt og rådgiver dig på skærmen via E-mail og sms.
Du kan øve køreteori på mobilen, computeren eller iPad ‘en. Ta’ en teori-lektion i bussen, og gør den færdig hjemme. Eller lav en teoritest på en café eller imens du venter på bussen. Teoritesten tilpasser sig din skærm og kan bruges overalt!

Hvem er jeg

Jeg hedder Vivi Amorsen og er din kørelærer i Køreskolen.
Jeg er medlem af Dansk Kørelærer-Union, som er den største Branche organisation for kørelærere i Danmark og jeg er godkendt kørelærer i Danmark.

Mit medlemskab af Dansk Kørelærer-Union sikre dig at jeg altid er opdateret på de seneste nye lovbestemmelser og den nyeste viden omkring dit kørekortsforløb.

Vivi Amorsen

Vivi Amorsen

Kørelærer

allin-amorsen@live.dk

+45 6110 4887